Hvad går MarketingDamer ud på?

Din hjælp til online markedsføring

Dit Social Media Rejsehold!

Det lyder måske lidt søgt, men det er egentlig hvad vi er. Vi kommer til dig og din virksomhed, og sammen lægger vi en strategisk plan for hvad der ske på dine sociale medier OG udfører denne.

Hvem er konceptet relevant for?

Vores marketingkoncept henvender sig især til virksomheder, som ikke har deres egen marketingafdeling, eller har svært ved at finde til tid eller overskud til at drive deres marketingopgaver selv. Med kun to intense dage, er det overskueligt for virksomheden at få gang i deres markedsføring med et intensivt skub på de digitale fronter. 

Hvad kan vi nå på kun to dage?

Den første dag er en strategidag. Vi skal i dybden på din forretning, så vi ved PRÆCIS hvad som er vigtigt i forhold til dit salg. Dagen bruges også på at finde de rette emner til alle de opslag og historier som skal deles. Se meget mere om dette her

På dag 2, overtager vi midlertidigt dine sociale medier og kreerer content og organiske opslag til de næste 2-4 måneder, alt efter hvor meget billed- og videomateriale vi skal producere for jer.

Når vi har produceret indholdet til dine platforme og planlagt dem i Buffer, pakker vi sammen og siger farvel og tak for denne gang.

Hvad så bagefter?

Når vi går ud af døren efter produktionsdagen,  er det op til jer selv at sørge for at holde øje med jeres kanaler, besvare evt. kundehenvendelser der måtte komme derinde og yde den samme gode service som I plejer. Vi anbefaler derefter en ny produktionsdag når dit feed er ved at løbe tør for opslag, med mindre du selvfølgelig selv vil til tasterne. Vores erfaring er, at de fleste genkøber en ny produktionsdag ca. en gang i kvartalet. Du kan altid kontakte os og tilkøbe endnu en produktionsdag, uden strategidagen. Priser for genkøbsdage finder du her