Hvad går MarketingDamer ud på?

Din hjælp til online markedsføring

Dit Social Media Rejsehold!

Lyder det måske lidt søgt?

Men det er egentlig hvad vi er. Vi kommer til dig og din virksomhed over 2 dage, og sammen lægger vi en strategisk plan for hvad der ske på dine sociale medier OG udfører denne.

Vi overtager dine sociale medier og kreerer content og organiske opslag til de næste 3-6 måneder, alt efter hvor meget billed- og videomateriale vi skal producere for jer

– for det kan vi også.

Når vi har produceret indholdet til dine platforme og planlagt dem, pakker vi sammen og siger farvel og tak.

Har du derefter brug for endnu en produktionsdag (f.eks. når dit feed er ved at løbe tør for opslag), kan du altid kontakte os og tilkøbe endnu en produktionsdag.

Vi benytter programmet Buffer til at planlægge opslag, så de bliver postet på specifikke dage – uden at du skal røre en finger. 

Jo bedre forberedt, jo bedre resultat på de sociale medier

Det hænder at du får lidt lektier for ovenpå strategidagen, hvis du vælger at vi skal producere billede- eller videomateriale til dit feed. Måske skal der opdateres lidt på dit website, fordi vi skal linke til noget som ikke er derinde endnu. Du skal måske finde et par billeder til os, noget tekst vi ikke kan skrive selv eller tilsvarende. Alt sammen noget som vi ikke kan gøre for dig, men som skal være klar til produktionsdagen.

Produktionsdagen fylder feedet på dine sociale medier

Når vi kommer tilbage den aftale dag for produktionsdagen, laver vi  samtlige opslag på én gang for dig. Vi starter dagen med en opsummering fra strategidagen om hvad skal laves. Mangler vi noget, fx skal vi lige rundt med kameraet og få taget nogle nye friske billeder eller skyde et par små klip? Har du fået lavet de ting som var på din liste?

Derefter åbner vi produktionen og skriver teksterne, redigerer billederne, laver spændende og interessant grafik, finder på klip og laver links til dit website, din blog og dine produkter, så folk får øjene op for alt det du kan og sælger. 

Hvem er vi?

MarketingDamer består af:

Malene Palmgren, indehaver af Palmgren Marketing

Anne Weinkouff, indehaver af Rampelyset

Naia Minet, indehaver af NM Marketing

Emma Bjergbakke, indehaver af Emma Studio